Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Om oss

Først og fremst, takk for at du besøker nettbutikken vår! OK:data er Oslos beste uvanlige vanlige PC-verksted og butikk! 

Vi som jobber i OK:data kaller vår avdeling for den "kuleste og mest tidsriktige" arbeidstreningsarenaen i Oslo, og vi er stolte av resultatene våre!OK:Data er en del av Oslokollega asvi er en Arbeid & Inkluderings bedrift som gjennom lang erfaring i bransjen har bidratt til at mange mennesker kommet seg videre i liv og karriere. Vi jobber på oppdrag fra NAV, i et tett og konstruktivt samarbeid. Vårt samfunnsoppdrag er å få mennesker som har vært på sidelinjen en periode inn i jobb eller utdanning!


Vi mener at et inkluderende samfunn er et bedre samfunn!


OK:data har en klar grønn profil! Vårt hovedfokus er gjenbruk av datautstyr til så lav pris som mulig. Vi tror at lave priser kan få flere til å kjøpe brukt, og det er bra for både oss og jorda vår.Hos oss tilbyr vi våre arbeidssøkere reell arbeidstrening og forbereder dem på hva som møter dem i arbeidslivet!


Noen områder jobbsøkerne våre får prøve hos oss er bland annet; 

  • Helsesjekk av PC
  • Oppsett av PC
  • Sikker sletting av mobiltelefoner og harddisker 
  • Salg og kundeservice/support
  • Demontering av brukt IKT- utsyr 


Vi er alltid på jakt etter gode samarbeidspartnere i næringslivet eller i det offentlige! Vi har alltid gode jobbsøkere som er i trening for å bli en ressurs i enhver bedrift/etat. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du ønsker å samarbeide med oss!

 

Alle som kjøper eller benytter seg av våre tjenester gir et verdifullt bidrag til arbeidstrening!